Programma

Hongarije Plaza begint op zaterdag 29 september om 10 uur en is om 18.00 uur afgelopen. In die 8 uur kunt u een zeer gevarieerd en boeiend programma verwachten met Hongaarse cultuur, nieuwtjes uit Hongarije Hongaars eten, veel informatie en alle gelegenheid om Hongarije te leren kennen als vakantieland en wellicht als second of new home! Voor degenen die al bekend zijn met Hongarije is het een geweldige gelegenheid om mede-liefhebbers te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen en om diverse interessante lezingen bij te wonen of workshops te volgen. Ook voor Hongaren in Nederland hopen wij een attractief programma te brengen. 

Kortom, komt allen naar Hongarije Plaza! 


In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

  • de hele dag is de uitgebreide informatiemarkt met ongeveer 50 stands geopend (zie Infomarkt)
  • tijdens de dag is er een keuze uit vele workshops en lezingen die u kunt volgen (zie Workshops/lezingen)
  • Ook zijn er op het podium de hele dag door optredens en concerten. Dat kan zijn theater, klassieke muziek, jazz-of popmuziek of traditionele muziek. Wie zich geroepen voelt op te treden op het Open podium, kan zich aanmelden. Onze programmacommissie za luiteindelijk een selectie maken en een programma samenstellen.
  • TOP ACT: Aan het eind van de dag is er een geweldig concert van de Hongaarse topband Margaret Island (zie Muziek)
  • Voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar zal er tijdens de dag een eigen programma zijn op de momenten dat ouders een workshop willen volgen. Het is niet de bedoeling dat kinderen de hele dag daar blijven.
  • Voor baby's is er een ruimte waar ze verschoond kunnen worden en eventueel kunnen slapen; dit is onder uw eigen toezicht.

Hongarije Plaza