Kinderplein Gyermeksarok

Magyarul alul

Op het activiteitenplein vindt veel kinderactiviteiten: quiz, Hongaarse handvaardigheid, poppentheater en voor de kleintjes een springkussen,Ook is er Hongaarse handvaardigheid en een knutselhoek en verder spelletjes, Hongaarse puzzels, poppentheater, een dansoptreden of, samen dansen en nog meer. 

Voor de jeugd tussen 10 en 18 is er een mini-workshop en demo Schermen


De schermworkshop wordt gegeven door schermdocent Andries Tóth (van Schermzaal Tóth uit Aldtsjerk).

Tijdens de workshop kun je kennismaken met de Olympische schermsport! Van de drie schermwapens (floret, degen en sabel) is de historie van het sabelschermen het meest verbonden met (de geschiedenis van) Hongarije. Deze workshop op sabel (‘kard’ in het Hongaars) doen we met veilige maskers en schermkleding, onder toeziend oog van de schermdocent. Bij voldoende belangstelling zal er nog een tweede workshop worden gegeven.
Per workshop kunnen maximaal 8 tieners meedoen.

Kézműveskedés, kvíz, társasjáték, bábjáték, babasarok, nyeremények!

Egy igazi bulis tanévnyitóval várja az érdeklődő családokat, gyermekközösség tagjait a Hongarije Plaza  a Hollandiai és Nyugat-Európai Magyar Ifjúsági és Kulturális Alapítvány közreműködésével. Ezen a napon az önfeledt ismerkedés, szórakozás, információgyűjtés garantált! 

Kézműves asztalok, bábelőadás, ugrálóvár, babasarok, gyermekközösségek, szolgáltatások képviselői várják az érdeklődőket A tinédzserek sem maradnak szórakozási lehetőség nélkül. 

12.00 órakor Horváth Márta – bábszínész, bábszínházi tervező, rendező, illusztrátor – bábjátéka lesz látható.


A felnőttek a workshopokat/prezentációkat 12.30 órától látogathatják. 

Az információs szórólapok beszerzésén túl személyesen is sor kerülhet a gyakorlati kérdések megbeszélésére, legyen az neveléssel, tanulással, többnyelvűséggel, anyanyelvfejlesztéssel vagy iskoláztatással kapcsolatos téma. 

Veel kinderactiviteiten: quiz, Hongaarse handvaardigheid, poppentheater.

Hongarije Plaza