Duma Színház bij Hongarije Plaza

Bij de editie van 04-04-2020 werken wij samen met het evenementenbureau LLL-Events, dat tal van evenementen organiseert voor Hongaren in Nederland: van stand up comedy tot DJ-'s, van populaire moderatoren en peptalk shows tot allerlei party's.


Op 4 april vindt in de grote zaal van de Veluwehal tijdens Hongarije Plaza en voorstelling plaats van István Dombóvári, een van de leden van het illustere Hongaarse stand up comedy-gezelschap Duma Színház, (Kletstheater!) dat heel veel bekendheid geniet onder Hongaren.


Als u een combiticket aanschaft voor deze Hongaarstalige voorstelling heeft u automatisch ook toegang tot Hongarije Plaza.
Als u alleen een kaartje koopt voor Hongarije Plaza, dan is de grote zaal gedurende deze besloten voorstelling niet toegankelijk. Maar er is in die tijd genoeg te doen in de infomarkthal (extra voorstelling en workshop volksdans (táncház), kinderactiviteiten en in alle drie de bovenzalen zijn er dan Nederlandstalige lezingen bij te wonen.  U zult het nog moeilijk krijgen een keuze te bepalen...

Hongarije Plaza