Programmaboekje - Műsorfüzet

Het programmaboekje met de aanvangstijden van de workshops/lezingen, concerten en voorstellingen staat nu voor u klaar. Klik op de afbeelding hiernaast en u kunt alvast voorgenieten!

Een beschrijving van alle programmaonderdelen vindt u onder de menu's:  Muziek, en Lezingen


MAGYARUL:

Kattints a képre hogy olvasd a teljes műsort.


Az előadások, koncertek leírása a baloldali menük alatt található.

Welkom!

Hongarije Plaza begint op zaterdag 29 september om 10 uur en is om 18.00 uur afgelopen. In die acht uur kunt u een zeer gevarieerd en boeiend programma verwachten met Hongaarse cultuur, nieuwtjes uit Hongarije Hongaars eten, veel informatie en alle gelegenheid om Hongarije te leren kennen als vakantieland en wellicht als second of new home! Voor degenen die al bekend zijn met Hongarije is het een geweldige gelegenheid om mede-liefhebbers te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen en om diverse interessante lezingen bij te wonen of workshops te volgen. Ook voor Hongaren in Nederland hopen wij een attractief programma te brengen. 


Kortom, komt allen naar Hongarije Plaza! 


In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

  • Om tien uur gaan de deuren open waarna u al om 10.20 u. naar de eerste lezingen kunt. Om 11.00 is de officiële opening van Hongarije Plaza met openingstoespraak met aansluitend om 11.30 u. een pianoconcert  door Valentina Tóth . Valentina speelt delen van haar gloednieuwe, deze maand uitgebrachte cd met werken van Ernő Dohnányi.
  • de hele dag is de uitgebreide informatiemarkt met ruim 50 stands geopend (alle standhoudersinformatie vindt u onder infomarkt-stands)  is er een keuze uit vele workshops en lezingen die u kunt volgen (zie Workshops/lezingen)
  • Ook zijn er op het podium in de Artiflex-theaterzaal de hele dag door optredens en concerten: theater, klassieke muziek, singer songwriter of traditionele muziek.
  • TOP ACT: Aan het eind van de dag is er een geweldig concert van de Hongaarse topband Margaret Island (zie Muziek en theater)
  • Voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn er activiteiten op het kinderplein in de infomarkthal..
  • Voor baby's is er een ruimte waar ze verschoond kunnen worden.

Hongarije Plaza