Programmaboekje - Műsorfüzet

Het programmaboekje van 2018 van de workshops/lezingen, concerten en voorstellingen is ter informatie nog in te zien. Klik op de afbeelding hiernaast en u kunt nog even nagenieten!


MAGYARUL:

Kattints a képre hogy olvasd a 2018. évi teljes műsort. Az előadások, koncertek leírása a baloldali menük alatt található.

Welkom!

Hongarije Plaza begint op zaterdag 4 april 2020 om 10 uur en is om 18.00 uur afgelopen. In die acht uur kunt u een zeer gevarieerd en boeiend programma verwachten met Hongaarse cultuur, nieuwtjes uit Hongarije Hongaars eten, veel informatie en alle gelegenheid om Hongarije te leren kennen als vakantieland en wellicht als second of new home! Voor degenen die al bekend zijn met Hongarije is het een geweldige gelegenheid om mede-liefhebbers te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen en om diverse interessante lezingen bij te wonen of workshops te volgen. Ook voor Hongaren in Nederland hopen wij een attractief programma te brengen. 


Kortom, komt allen naar Hongarije Plaza! 


In grote lijnen zag het programma er in 2018 als volgt uit:

  • Om tien uur gingen de deuren open. Om 11.00 was de officiële opening van Hongarije Plaza met openingstoespraak met aansluitend een pianoconcert  door Valentina Tóth . Valentina speelde delen van haar gloednieuwe, deze maand uitgebrachte cd met werken van Ernő Dohnányi.
  • de hele dag is de uitgebreide informatiemarkt met ruim 50 stands geopend (alle standhoudersinformatie vindt u onder infomarkt-stands)  is er een keuze uit vele workshops en lezingen die u kunt volgen (zie Workshops/lezingen)
  • Ook zijn er op het podium in de theaterzaal de hele dag door optredens en concerten: theater, klassieke muziek, singer songwriter of traditionele muziek.
  • Voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn er activiteiten op het kinderplein in de infomarkthal..
  • Voor baby's is er een ruimte waar ze verschoond kunnen worden.

Hongarije Plaza