Welkom!

Hongarije Plaza begint op zaterdag  om 10 uur en is om 18.00 uur afgelopen. In die acht uur kunt u een zeer gevarieerd en boeiend programma verwachten met Hongaarse cultuur, nieuwtjes uit Hongarije Hongaars eten, veel informatie en alle gelegenheid om Hongarije te leren kennen als vakantieland en wellicht als second of new home! Voor degenen die al bekend zijn met Hongarije is het een geweldige gelegenheid om mede-liefhebbers te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen en om diverse interessante lezingen bij te wonen of workshops te volgen. Ook voor Hongaren in Nederland brengen wij een attractief programma. 


Kortom, komt allen naar Hongarije Plaza! 


Een beschrijving van alle programmaonderdelen is te vinden via de menu's:  Muziek en Lezingen.


MAGYARUL:

Az előadások, koncertek leírása a baloldali menük alatt található.


In grote lijnen ziet het programma van  23-09-23 er als volgt uit:

  • Om tien uur gaan de deuren open. Om 11.15 is de officiële opening van Hongarije Plaza met openingstoespraak met aansluitend een muzikaal programma.

De hele dag is de uitgebreide informatiemarkt met plm. 50 stands geopend (alle standhoudersinformatie vindt u onder infomarkt-stands)  en vanaf 12.00 u is er een keuze uit vele workshops en lezingen die u kunt volgen (zie Workshops/lezingen

  • Ook zijn er op het podium in de theaterzaal van 11.30 - 16.45 optredens en concerten: klassieke muziek, singer-songwriter, traditionele muziek en dans, lichte muziek
  • Voor de kinderen van 3 tot en met 14 jaar zijn er activiteiten op het kinderplein in de infomarkthal. Globaal vanaf 12 uur. Ook voor tieners is er het nodige te doen.. 
  • Voor baby's is er een ruimte waar ze verschoond en gevoed kunnen worden. Ook zijn er baby-activiteiten!
  • Het kinderplein wordt gerund door docenten van de Hongaarse weekendscholen die ook informatie verschaffen over het programma van hun zaterdagklasjes voor Hongaarse kinderen.

Hongarije Plaza